Forsiden - opstvedt.com

Nisseseilasen 2011

Status


Det har vært stilt på denne kanten i år, men nå er vi tilbake og oppdaterer igjen. Sesongen i år har vært rimelig amputert etter diverse hendelser før Færderen og under ferien, men det har vi nå lagt bak oss. Jeg har ikke fått gjort så mye ute i båten i høst da vi har drevet med et stort oppussing prosjekt hjemme. Var en tur i Chicago i høst og fikk handlet diverse Harken "service-packs" til vinsjer etc så jeg får ta en omgang på disse snarest. Heldigvis så har vi hatt en normal Vestlandshøst i år med hensyn til temperaturen og ikke nok med det, det har i tillegg vært tørt.

Nisseseilasen 2011


Da er det igjen klart for Nisseseilasen og vi stiller for første gang siden våren med full garderobe og litt til. Påmeldingen så langt ser bra ut og langtids prognosene for været er også bra med temperaturer på plussiden. Så får vi håpe at det holder seg tørt også.

Nytt av høsten er at jeg har gått til innkjøp av et GoPro kamera. Skal bli spennende å kunne filme hele seilaser og så i ettertid i ro og mak kunne analysere boathandling etc. Første regatta bli Nisseseilasen.