Forsiden - opstvedt.com

Trimmingsseilasene - Seilas 9

2003, 2004, 2005, 2006 (2007 og 2008 uten båt) og nå 2009 - En enkel oppsummering av seiersrekken i klassen vår for Trimmingsseilasene høst. :)

Høstens siste seilas skulle være Teistane-målbøyen-Alholmen-mål, men det tidlig klart at runden til Alholmen kom til å bli sløyfet. Ikke bare fordi det blir tidlig mørkt, og det ikke var mye vind, men mest fordi rundingsbøyen i Strønoosen var borte (Den ble forøvrig gjenfunnet senere). Vi kom oss noenlunde greit ut i starten, men genua-trimmeren sov i timen og hadde strammet inn til kryss enda det var slør. Etter noen formaninger, begynte vi å stikke slik vi skal gjøre under disse vindforholdene. Vi rundet rundt neste på Alholmen og valgte å slå inn mot Teistane så snart vi var på layline. Vi hadde nå opparbeidet oss en solid ledelse, men siste stykket inn mot åpningen til Teistane forsvant vinden for oss, og de som lå lenger ute kom med ny vind. Dermed forsvant mye av ledelsen. Vi kom oss etterhvert igjennom og fikk heist spinnakeren (Tilbake etter reparasjonen) og dro sakte men sikkert i fra igjen. Inn i mål var vi dessverre ikke langt nok foran til å ta seierer, men i og med at både klasse og overallseier var klar på forhånd gjorde det ikke så mye.

En riktig takk til hele mannskapet for en vel gjennomført sesong. Det er blitt flere glass en hva jeg hadde regnet med ved årets start.

Resultater.